CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 11 September 2011

aku da ade blog

sepupu ak yg buat kan

8 comments:

  1. salam.saya Farah Amirah.aku sebenarnya saje saje jerw~ nk buat blog ni...sebab bowsan.cantik x aku nyerw blog...ni saudarew aku yg buat kan...hehehehe.aku x pndi ponr~....

    ReplyDelete
  2. Aku minat Najwa Latif.lagu dia sgt best...skng ni aku tgh bowsan~

    ReplyDelete
  3. x lama nanti aku nk exem...jumaat ni aku dh mula start exam...jadi aku x bloy maen blog dgn F.B hari-hari nanti gagal lah plak...korng doakan aku berjaya err....<3

    ReplyDelete
  4. korang doakan aku berjaya dalam exam ni tau....aku lemah dlm mata plajaran Mathematics sahaja...yg laen 2 bloeh lah...Insyaalah...

    AKU akan BERJAYA...

    ReplyDelete
  5. Aku akn berazam untuk mencapai kejayaan...aku akn berjanji dgn mama dgn ayah untuk membuktikan mendpt beberapa 'A'

    ReplyDelete
  6. skang ni aku dh abis exam p0n...jadi aku bloy main F.B dgn blog.yeeeaahh....tapi jgn t'erlalu 0ver sgt minggu dpn nk masuk drjh 6..risau plak lah...ok bubyer!!!~~~

    ReplyDelete
  7. cuti skola ni aku pergi Bukit Gambang dgn A'Famosa...best giler ar kat sana lagi lagi kat A'Famosa best giler aku mandi kat sana...

    ReplyDelete
  8. Cuti skola dh nak abis..hari Rabu ni aku dh start skola dh...minggu dpn aku eZam besar:U.P.S.R#aAhhhh!!~~~!!!tidak~~!!!!~~

    Insyaallah aku akan berjaya demi ibu bapa ku....

    Doakan aku err....


    AminNnn~..

    ReplyDelete